bodrum escort bayanizmir escort bayanşişli escort bayangaziantep escortgaziantep escortantalya escort bayanmanavgat escort bayanmaltepe escortkurtköy escortataşehir escortkartal escortümraniye escortbostancı escortanadolu yakası escortKadıköy EscortAnadolu Yakası EscortAtaşehir EscortBostancı escortizmir escorthttps://www.newstrendline.com/Beylikdüzü EscortBahçeşehir Escortçanakkale escortgrandpashabet girişankara escortescort marmaris

Şanlıurfa'da Büyük Tedirginlik... Maviden Kırmızıya döndü - HAYATURFA.COMHAYATURFA.COM

1 Aralık 2023 - 18:36

Şanlıurfa’da Büyük Tedirginlik… Maviden Kırmızıya döndü

Şanlıurfa’da Büyük Tedirginlik… Maviden Kırmızıya döndü
Son Güncelleme :

13 Ağustos 2021 - 4:51

17 views

Türkiye genelinde her geçen gün koronavirüs vaka sayılarında ciddi artışlar devam ediyor. Şanlıurfa’da, koronavirüs vakalarındaki artış, Sağlık Bakanlığı’nın HES mobil uygulamasına da yansıdı.

 

 

KORONAVİRÜS VAKALARINDAKİ ARTIŞ

Sağlık Bakanlığı’nın illere göre haftalık koronavirüs risk haritasında vaka sayısı 100 binde 231,18, aşılama oranı ise yüzde 45,6 Şanlıurfa’nın birçok ilçesi Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasında yer alan harita hızla kırmızıya dönüyor. Karaköprü, Eyyübiye, Haliliye, Birecik, Ceylanpınar ve Viranşehir en çok kızaran ilçeler arasında yer alıyor.

 

 

ŞANLIURFA YENİDEN KIRMIZIYA DÖNDÜ

Vatandaşların rehavete kapıldığı kentte, virüsün yayılımının en çok sosyal mesafeye ve maske kuralına uyulmamasından kaynaklandığı düşünülüyor. Vatandaşların belirlenen kurallara uymaması nedeniyle yükselen vaka sayıları Urfa halkının yeni gelecek olan kurallar ile bedel ödemesi gerektiği görülüyor. Getirilecek olan kurallar sokağa çıkma kısıtlaması gibi birçok katı kuralları da beraberinde getirecek.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.